Η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε για να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στην έδρα του Λεβαδειακού όταν ο Τυνήσιος Χάμζα Γιουνές, ο οποίος στο 22′ άνοιξε το σκορ (0-1) με κεφαλιά, δεν μπόρεσε στο 42′ να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Το 0-2 δεν έγινε ποτέ και οι Βοιωτοί σταδιακά άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να πιέζουν για την ισοφάριση. Εντέλει η ομάδα του Ντόστανιτς πλήρωσε τους Ακρίτες με το ίδιο νόμισμα καθώς στο 80′ ο Ουόν με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο φινάλε ενός αδιάφορου ματς που ουδείς θα θυμάται έπειτα από μερικές ημέρες λόγω του κακού θεάματος και οι δύο ομάδες έμειναν ικανοποιημένες από την ισοπαλία. «Δώσαμε μάχη, παλέψαμε, δεν νικήσαμε, αλλά κρατάμε τον βαθμό» δήλωσε ο κόουτς του Λεβαδειακού. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε: «Μπορούσαμε να πετύχουμε το 0-2 ακόμη και το 0-3, αλλά δεν το κάναμε και το πληρώσαμε».

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί (55′ Καραμπουέ), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπάλι, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (90’+1′ Καλτσάς), Τόνι Σίλβα, Γιακουμάκης (69′ Βασιλείου), Μάντζιος.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Λισγάραι, Γουάλας, Βασιλακάκης (84′ Νιέτο), Χατζητερζόγλου (60′ Μπαξεβανίδης), Καμαρά (72′ Φλίσκας), Λουσέρο, Λάζιτς, Γιουνές.