Με κορυφαίο για άλλη μια φορά τον Βραζιλιάνο Ροζέριο Τουράμ και αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα υπέταξε (2-0, αυτογκόλ Μαλόν 52′, Τουράμ 62′) τη Βέροια και με την τρίτη φετινή νίκη της απέκτησε σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Η Βέροια είχε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ στο 85′, αλλά το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Δημήτρης Μεληκιώτης εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ της Κέρκυρας Φώτη Κουτζαβασίλη.

«Είχαμε πει ότι η Βέροια είναι μια ομάδα που δίνει τεράστια έμφαση στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, ψάξαμε λύσεις στις στημένες φάσεις και δεν απειληθήκαμε καθόλου, με εξαίρεση το πέναλτι που θα ήταν κρίμα να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα, γιατί ήμασταν καλύτεροι» υποστήριξε ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (69′ Ανδρεόπουλος), Σπίνουλας, Κόντος (76′ Επστάιν), Νίκιτς (88′ Αντιλέχου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Τουράμ.

Βέροια: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (65′ Μεληκιώτης), Σισοκό, Αρσε, Σισίνιο, Μαλόν, Ασιγκμπά, Καλί, Βίτι, Λινάρδος, Χαροντάκης (66′ Σαρπόνγκ).