Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο: απρόβλεπτα προβλέψιμο. Εκεί που ο Πανιώνιος άρχισε τη σεζόν με δύο εντυπωσιακές νίκες, ξάφνου ηττήθηκε 2-1 στην έδρα του. Από ποιον; Από τη Βέροια, η οποία στην πρεμιέρα είχε συντριβεί από τον Ολυμπιακό (6-1) και στη συνέχεια έχασε και από την ΑΕΚ.

Η Βέροια λοιπόν, με πρωταγωνιστή έναν ποδοσφαιριστή που κάποτε είχε για αλλαγή του τον Λιονέλ Μέσι (!) στην U-20 της Εθνικής Αργεντινής, πανηγύρισε την πρώτη νίκη της. Ο 31χρονος Πάμπλο Βίτι προ έντεκα ετών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που κατέκτησε η Αλμπισελέστε, θεωρείτο μαζί με τους σημερινούς σουπερστάρ Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγουέρο μεταξύ των next best things του αργεντινού ποδοσφαίρου. Ο Βίτι εξελίχθηκε σε έναν γυρολόγο των γηπέδων προτού καταλήξει στη Βέροια. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 17′ με κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ στο 45′, ενώ ο Πανιώνιος μείωσε στο 81′ με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ Νταβίντ Ενγκόγκ.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος (10′ Αργυρόπουλος), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75′ Ολαϊτάν), Μασούντ, Φούντας

(49′ Ενγκόγκ), Ανσαριφάρντ.

Βέροια: Λόπες, Μαλόν, Μαραγκός, Καλί (72′ Μελίσσης), Ναβαλόβσκι,

Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Αρτσε (87′ Παπαδόπουλος), Μελικιώτης, Βίτι (60′ Παπαστεριανός), Καπετάνος.