Μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων από τον Ολυμπιακό που φέρεται να έχει κλείσει τρεις ποδοσφαιριστές, τον μέσο Αλεξίς Ρομαό, τον βραζιλιάνο στόπερ Μπρούνο Βιάνα και τον πορτογάλο επιθετικό Γκονσάλο Πασιένσια, ενώ πλησιάζει και στη συμφωνία για τον παραγουανό επιθετικό Οσκαρ Καρντόσο.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο με τον 32χρονο αμυντικό μέσο από το Τόνγκο Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ. Ο Ρομαό που είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου αγωνίστηκε πέρυσι σε 23 ματς γαλλικού πρωταθλήματος με την ομάδα της Μασσαλίας. Στη Μαρσέιγ ο Ρομαό αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Γκρενόμπλ και της Λοριάν.

Η δεύτερη μεταγραφή που φαίνεται ότι έχει κλείσει είναι για τη θέση του στόπερ και πρόκειται για τον 21χρονο Μπρούνο Βιάνα, επιλογή του προπονητή των Ερυθρολεύκων Πάουλο Μπέντο. Τη συμφωνία για τον Βιάνα επιβεβαίωσε και η Κρουζέιρο, ο πρόεδρος της οποίας Ζιλβάν ντε Πίνιο Ταβάρες υποστήριξε ότι ο νεαρός αμυντικός επρόκειτο να αναχωρήσει για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η τρίτη μεταγραφή είναι ο 22χρονος πορτογάλος επιθετικός Γκονσάλο Πασιένσια, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Πόρτο για δανεισμό. Την περυσινή περίοδο η Πόρτο τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Ακαδέμικα, με την οποία αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια.

Στο μεταξύ, οι συζητήσεις των Ερυθρολεύκων με την Τραμπζονσπόρ για τον Οσκαρ Καρντόσο προχωρούν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο 33χρονος παραγουανός επιθετικός είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση και όλα δείχνουν πως το θέμα αυτό θα έχει αίσιο τέλος.