Ματαιώθηκε το πρωί της Τρίτης η σημαντική συνάντηση ΕΠΟ, Λίγκας και FIFA – UEFA στα γραφεία της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, 30 λεπτά πριν από την έναρξη της συνάντησης στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στις ΠΑΕ μέσω φαξ έφτασε επιστολή με υπογραφή του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γιώργου Γκιρτζίκη η οποία ήταν λιτή και επί λέξη ανέφερε: «Σας γνωρίζω ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11.00 συνάντηση των εκπροσώπων σας με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA – UEFA ματαιώνεται»!

Όπως είναι φυσικό, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αιφνιδιάσθηκαν αλλά και δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ από την πλευρά τους, οι παράγοντες της FIFA και της UEFA, αναχώρησαν για να συναντηθούν εκ νέου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Από την πλευρά του ο κ. Κουτσοκούμνης όταν ρωτήθηκε για τη ματαίωση φέρεται να απάντησε: «Ρωτήστε την ΕΠΟ γιατί δεν έγινε η συνάντηση».

Από την ΕΠΟ ισχυρίζονταν ότι η ματαίωση της συνάντησης έγινε για να προστατεύσει την διαδικασία εκλογής προέδρου της Λίγκας και να μην μετατρέψει τη συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης!

Να σημειώσουμε ότι αναμένεται και η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας που είναι προγραμματισμένη στις 15:00.