Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε πολλούς λόγους να είναι ευχαριστημένος μετά το 1-0 επί της Χαλ, στο Κέι Σι Στάντιουμ. Το γκολ του Μάρκους Ράσφορντ στις καθυστερήσεις σημειώθηκε τη λεγόμενη Fergie Time (ώρα του Φέργκι) καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήθιζε να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις την εποχή που ήταν στον πάγκο ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

«Είναι ένας θρύλος για την ομάδα και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που πετύχαμε το γκολ της νίκης στην ώρα του Φέργκι» είπε στο τέλος ο πορτογάλος τεχνικός. Ηταν το 18ο γκολ της Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Αλλά και η Χαλ θύμιζε κάτι από Φέργκιουσον καθώς ο Μάικ Φέλαν, προσωρινός προπονητής της ομάδας, ήταν ένας από τους συνεργάτες του κατά τη θητεία του στο Ολντ Τράφορντ.

Και αυτή η Χαλ που ηττήθηκε στο παρά πέντε από τη Γιουνάιτεντ και έχει πετύχει δύο νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, καθώς όχι μόνο αποδυναμώθηκε αλλά και δεν ενισχύθηκε.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο του αγώνα, με το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει καλά σε ηλικία 18 χρόνων και ασφαλώς θα χρησιμοποιηθεί σε αρκετά παιχνίδια. Θα έχει ρόλο στην ομάδα και δεν έχω αυτή την άποψη λόγω του γκολ που πέτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι» είπε για τον Ράσφορντ ο Μουρίνιο.

Ο πορτογάλος προπονητής δήλωσε ενθουσιασμένος από την έως τώρα συγκομιδή της Γιουνάιτεντ. «Εχουμε εννέα βαθμούς με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Δεν μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Χαλ: «Αξίζαμε τη νίκη και θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε πιο εύκολα. Η ουσία είναι πως συνεχώς προσπαθούσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, ήμασταν επιθετικοί και πίστευα σε όλη τη διάρκεια του ματς πως κάποια στιγμή το γκολ θα έρθει».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προσπάθησε να σκοράρει ώστε να γίνει ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σημειώνει γκολ στα τέσσερα πρώτα επίσημα ματς, μετά τον Τζίμι Χάνσον την περίοδο 1924-1925. Το γκολ του Ράσφορντ προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στην εξέδρα των οπαδών της Γιουνάιτεντ και κάποιοι κινδύνευσαν με τραυματισμό. Ο Φελαϊνί έσπευσε να βοηθήσει μια γυναίκα που παραλίγο να χτυπήσει στις διαφημιστικές πινακίδες, ενώ ένας ακόμα οπαδός τραυματίστηκε στο πόδι και έφυγε από το γήπεδο με φορείο.