Δεκάδες εκατομμύρια Ευρώπη δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τη λύση έδωσε ο Μάρκους Ράσφορντ! Ο 19χρονος επιθετικός που μπήκε ως αλλαγή στο 71΄ του αγώνα με τη Χαλ, σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από έξοχη ασίστ του Ρούνι και η Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0. Ετσι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» διατήρησαν το απόλυτο ρεκόρ τους μετά από τρεις αγωνιστικές στην Premier League.

Το «3Χ3» έκανε η Τσέλσι, στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά πιο εύκολα σε σχέση με τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε 3-0 τη Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». με γκολ που πέτυχαν οι Αζάρ (9′), Γουίλιαν (41′), Μόουζες (89′).

Η Λίβερπουλ αν και ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το ματς, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να νικήσει την Τότεναμ (1-1). Οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ στο 43 με πέναλτι του Μίλνερ, ενώ οι «πετεινοί» ισοφάρισαν στο 72’ με τον Ρόουζ.

Η Λίβερπουλ στο 52’ είχε δοκάρι με τον Ματίπ, ενώ από τους κορυφαίους της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας Φορπ που έσωσε πολλές φορές την Τότεναμ. Να προσθέσουμε ότι ο Μανέ σκόραρε στο 54′, αλλά ο επόπτης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Λαλάνα που έδωσε την πάσα. Η Τότεναμ ανέβασε απόδοση μετά to 60′ και ο Μινιολέ είχε δύο σπουδαίες επεμβάσεις πριν την ισοφάριση.

Αλλα αποτελέσματα:

Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 1-1

(90+3΄ Σκοτ Νταν – 11΄ Κινγκ)

Εβερτον-Στόουκ Σίτι 1-0

(51΄αυτ. Γκίβεν)

Λέστερ-Σουόνσι 2-1

(32΄ Βάρντι, 52΄ Μόργκαν – 80΄ Φερ)

Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ 1-1

(85΄ Ροντρίγκεζ – 80΄πεν. Ντεφόου)

Γουότφορντ-Αρσεναλ 1-3

(57΄ Περέιρα – 9΄ Καθόρλα, 40΄ Σάντσεθ, 45΄ Οζίλ)