Ανετα, κυριαρχικά και αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ σφράγισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σημειώνοντας δεύτερη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το τελικό 2-0, το οποίο διαμορφώθηκε με τα τέρματα των Γκάρι Ροντρίγκεζ (5′) και Γιώργου Τζαβέλλα (45′), ωστόσο η απουσία του Στέφανου Αθανασιάδη σε συνδυασμό με τη δυστοκία του Φακούντο Περέιρα, ο οποίος τον αντικατέστησε στο βασικό σχήμα, κράτησαν τον Δικέφαλο του Βορρά σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτό που δικαιούνταν βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε. Σε κάθε περίπτωση η δουλειά έγινε και ο προπονητής της ομάδας Βλάνταν Ιβιτς δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ και την εύκολη πρόκριση στους ομίλους της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. «Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας και ας είναι ακόμα μακριά» τόνισε ο προπονητής των νικητών Βλάνταν Ιβιτς ενώ ο τεχνικός της Ντιναμό Γιουράι Γιάραμπεκ παραδέχθηκε ότι «ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος και δικαιότατα προκρίθηκε».

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο (75′ Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65′ Κίτσιου), Σάκχοφ (57′ Μπίσεσβαρ), Κάνιας, Τσίμιροτ, Τζάλμα, Περέιρα, Ροντρίγκες.

Ντιναμό Τιφλίδας:Σκρίμπε, Λομπχανίτζε, Αμισουλασβίλι, Τσιντσάτζε (74′ Βέλεφ), Ντβαλισβίλι, Παπουνασβίλι, Κιτεισβίλι (63′ Τσαντουρισβίλι), Παρουνασβίλι, Μικέλ Άλβαρο, Ρενέ Σάντος, Σπίτσιτς.