Με τα «βαριά χαρτιά» του θα επιδιώξει να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με την εικόνα των Ερυθρολεύκων στις προπονήσεις, μετά την ψυχρολουσία (0-0) του πρώτου αγώνα απέναντι στην άσημη Χάποελ Μπερ Σεβά του Ισραήλ ο Βίκτορ Σάντσεθ προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση και του Κώστα Φορτούνη και του Τσόρι Ντομίνγκες και του Εστέμπαν Καμπιάσο στο ίδιο σχήμα. Το νέο στοιχείο για τον μαδριλένο τεχνικό είναι ότι θα μπορεί λογικά να υπολογίζει και στον Αλαν Πουλίδο ως μια δεύτερη λύση πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, καθώς ο μεξικανός επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση και θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για τον μεθαυριανό (21.00) επαναληπτικό.

Εν τω μεταξύ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ του Ισραήλ με το επιβλητικό 0-5 στην έδρα της Χάποελ Ασκελόν και επικεντρώνεται για την αναμέτρηση με τους Ερυθρολεύκους, τους οποίους ο προπονητής της Μπαχάρ Μπαράκ χαρακτήρισε ως το φαβορί για την πρόκριση. «Είναι το κορυφαίο ματς για εμάς! Τα αποδυτήριά μας είναι εξαιρετικά. Τα παιδιά σέβονται πολύ το ένα το άλλο. Δεν βλέπω άσχημα πράγματα. Ολοι είναι ενωμένοι. Πάμε με δύναμη και ενωμένοι για το δεύτερο παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό ματς που θα έχει δώσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. O Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί» σχολίασε ο τεχνικός της Χάποελ εκφράζοντας παράλληλα την πίστη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κι εμείς όμως αποδείξαμε πως δεν είμαστε κατώτεροι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κιόλας στον Πειραιά. Το σκορ ήταν καλό και ελπίζουμε με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας να έχουμε μεγάλη ώθηση και να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τον σύλλογό μας» υπερθεμάτισε κατανοώντας ότι η πρόκριση στα πλέι οφ θα αποτελέσει ιστορική υπέρβαση. Την ίδια στιγμή, για τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμη αγωνιστικό «πρέπει».