Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα παραγωγή της ταινίας «Wonder Woman», από την Warner Bros Pictures, που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2017.

Στη νέα ταινία, θα πρωταγωνιστεί η ισραηλινής καταγωγής ηθοποιός και μοντέλο Γκαλ Γκαντότ

Στο μεταξύ η Marvel ανακοίνωσε ότι για το ρόλο της «Κάπτεν Μάρβελ», η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσε το 2019, θα υποδυθεί η ηθοποιός Μπρι Λάρσον (Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «Το Δωμάτιο» του Λένι Άμπραμσον) και θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία της εταιρείας.

Η ανακοίνωση έγινε το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο. Η Μπρι Λάρσον επιβεβαίωσε την ανακοίνωση με δική της ανάρτηση στο twitter γράφοντας «Είμαι η Captain Marvel».

Έχουν περάσει περισσότερα από τριάντα χρόνια από τότε που η Σιγκούρνι Γουίβερ πρωταγωνίστησε στην ταινία «Alien», κι από ό,τι φαίνεται η «σταυροφορία» που έχει ξεκινήσει στην κινηματογραφική βιομηχανία για μεγαλύτερη εκπροσώπηση των γυναικών σε ταινίες δράσης κερδίζει έδαφος.

Σε μία μετά – Άλιεν εποχή υπήρξαν κι άλλοι χαρακτήρες όπως αυτός της Λάρα Κροφτ και την Κάτνις Έβερντιν που ηγήθηκαν επιτυχημένες ταινίες δράσης.