Ο Ιβάν Σαββίδης προανήγγειλε μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση την παραμονή του Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις του:

«Ολοκληρώσαμε μία δύσκολη σεζόν. Θέλαμε πολύ στην εορταστική αυτή χρονιά για τον ΠΑΟΚ την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Θέλω να συγχαρώ όλους. Όλη την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, γιατί καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση με την αξία μας. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, η σεζόν είχε πολλές διακυμάνσεις, αλλά προφανώς με αυτό τον τρόπο ο Θεός μας οδηγεί. Από πολύ μεγάλες απογοητεύσεις, μέχρι την χαρά, η απόσταση ήταν μία μικρή στιγμή», είπε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης.

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν στα πλέι-οφ και τελειώσαμε στην πρώτη θέση, δίχως να χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι. Θέλω να πω δημόσια, μπροστά σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλη την οικογένεια του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάνταν Ίβιτς. Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να τον συγχαρώ σαν τον πρώτο και τον κύριο προπονητή του ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.