Με σκόρερ τον Στέφανο Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ νίκησε και στο (άδειο) γήπεδο της Τούμπας τον Πανιώνιο 2-0 και παραμένει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Ο Αθανασιάδης ήταν ο πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα ματς των πλέι οφ και έφτασε τα 101 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είχε δοκάρι (3′), ενώ σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίωρο (14′ και 25′), ουσιαστικά καθάρισε το ματς για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι επεδίωξαν ένα ακόμα γκολ, αλλά ο Ρόμπερτ Μακ δεν εκμεταλλεύθηκε δύο καλές ευκαιρίες. Στη μοναδική καλή στιγμή του Πανιωνίου, ο Γλύκος εξουδετέρωσε σουτ του Μπαργκάν.   

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για 50-55 λεπτά. Στα τελευταία 30′ δεν είχαμε σωστές κινήσεις, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και το γεγονός ότι ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες. Εχουμε άλλα δύο ματς και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο» είπε ο Βλάνταν Ιβιτς.

«Ξέραμε ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι αγωνίστηκαν παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή έως τώρα» σημείωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.     

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς (64′ Χατζηισαΐας), Βίτορ, Λέοβατς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ροντρίγκες (72′ Κοροβέσης), Μακ, Αθανασιάδης (46′ Μπερμπάτοφ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης (82′ Κ. Βλάχος), Αργυρόπουλος, Σιώπης (66′ Μπλέτσος), Κόρμπος,

Μασούρας (80′ Πινιώτης), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.