Μεταγραφικός πυρετός κυριεύει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μπαίνει σε θέση οδηγού λόγω της αποχώρησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πρώτος στόχος των Παριζιάνων αποτελεί ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν που φέτος έσπασε το ρεκόρ τερμάτων στην Ιταλία (36) με τα χρώματα της Νάπολι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αδελφός και μάνατζέρ του Νικολά Ιγκουαΐν ταξίδεψε στη γαλλική πρωτεύουσα την προηγούμενη εβδομάδα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Η ρήτρα του Αργεντινού είναι 94 εκατ. ευρώ, αλλά η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 60 εκατ. ευρώ.

Σήμερα, στο μεταξύ, αναμένεται να ανακοινώσει η Αρσεναλ την απόκτηση του ελβετού άσου της Γκλάντμπαχ Γκρανίτ Τσάκα. Φωτογραφίες δείχνουν τον ποδοσφαιριστή να δοκιμάζει τη φανέλα της λονδρέζικης ομάδας, η οποία φέρεται να πλήρωσε περίπου 40 εκατ. ευρώ για τον ταλαντούχο παίκτη.

Μήλον της Εριδος αποτελεί για Γιουβέντους, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα ο βόσνιος μέσος της Ρόμα Μιραλέμ Πιάνιτς. Η ρήτρα των 38 εκατ. ευρώ που έχει το συμβόλαιό του δεν αποτελεί εμπόδιο για κανέναν από τους μνηστήρες. Η Ρόμα έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια και αφήνει τον παίκτη να διαχειριστεί το μέλλον του.

Τη στιγμή που η Γιούβε διεκδικεί τον Πιάνιτς, ο επιθετικός της Γηραιάς Κυρίας Αλβαρο Μοράτα ετοιμάζει βαλίτσες με τη μεσολάβηση της Ρεάλ, η οποία θέλει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα της επανένταξής του στους Μερένχες και στη συνέχεια να τον πουλήσει στην Αγγλία.