«Αν η κα Γεννηματά και το κόμμα της ενδιαφέρονται πραγματικά για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, τότε ας σταματήσουν τώρα την καταφυγή στις υπεκφυγές, τα ψευδή και τις προβοκάτσιες, τακτική στην οποία επιδίδονται και στελέχη του κόμματός της ανά την Ελλάδα», σχολίασε με ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά με τις οποίες έκλεισε τη πόρτα της συνεργασίας με το Κίνημα.

Το ΚΙΔΗΣΟ θεωρεί ότι η αναγκαία για τη χώρα συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων μπορεί να επιτευχθεί και να είναι πραγματικά επωφελής για τους Έλληνες και τη χώρα μόνον με πολιτικούς όρους που να συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. «Κάτι τέτοια δεν μπορεί να επιτευχθεί με σπερμολογίες και μηχανοραφίες», τονίζει το ΚΙΔΗΣΟ και αφήνει αιχμές για τη συνεργασία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι.

«Εξάλλου, τα αποτελέσματα δήθεν συνεννοήσεων ερήμην της ελληνικής κοινωνίας και χωρίς ένα πλαίσιο αρχών και πολιτικών, τα είδαμε πριν από λίγες ημέρες, όταν οι δήθεν συνεννοήσεις κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, στο όνομα μικροκομματικών και προσωπικών επιδιώξεων, κάτι που δυστυχώς, απαξιώνει την πολιτική και όσους την υπηρετούν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από