Θετικός σε πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα των πλέι οφ δείχνει ο Παναθηναϊκός έπειτα από νέα ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με αυτή, η «πράσινη» ΠΑΕ εμφανίζεται διατεθειμένη να δεχτεί τροποποίηση στο πρόγραμμα των πλέι οφ υπό την προϋπόθεση να τελειώσουν οι αγώνες το αργότερο έως τις 29/5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Έγιναν πολλά λάθη από πολλούς σχετικά με τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ένα ασφυκτικό αδιέξοδο.

Ο Παναθηναϊκός αντιλαμβάνεται αυτή τη δύσκολη ώρα τις ενστάσεις που εγείρει η ΑΕΚ και προσπαθεί να διευκολύνει την κατάσταση ώστε να βρεθεί μια λύση που δεν θα τραυματίζει ανεπανόρθωτα το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα δεν θα ακυρώσει και τα συμφωνηθέντα για το θεσμό των play offs.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένη να δεχθεί αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων των play offs υπό την προϋπόθεση ότι η τελευταία αγωνιστική θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια όλων των ομάδων και δεν θα ξεπερνά την 29η Μαΐου, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και όπως έχει ρητά συμφωνηθεί από ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους.

Στην κατεύθυνση αυτή έχει γίνει μια εποικοδομητική πρόταση από την ΠΑΕ Πανιώνιος, την οποία ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει θετικά.

Πέραν τούτου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένη να κάνει καμία παραχώρηση και αναμένει τον ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ που δεν επηρεάζει τις όποιες τυχόν εξελίξεις».