Δυο άτομα σκοτώθηκαν και δυο τραυματίστηκαν σε επιθέσεις αγνώστου με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο και κατοικία στην Μασαχουσέτη, ενώ και ο δράστης είναι νεκρός.

Η αστυνομία της πολιτείας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι άντρας μαχαίρωσε δυο άτομα σε σπίτι στο Τόντον και στην συνέχεια έριξε το αυτοκίνητό του στην βιτρίνα καταστήματος του εμπορικού κέντρου Silver City Galleria όπου μαχαίρωσε άλλους δυο ανθρώπους. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ποια από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους, αλλά ούτε και τα κίνητρα του δράστη.

Ο ύποπτος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο εμπορικό κέντρο από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Μάρτυρες περιγράφουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο εμπορικό κέντρο ως χαοτικές.

Η αστυνομία εξετάζει επίσης εάν σχετίζεται με τις επιθέσεις του δράστη η σύγκρουση δυο αυτοκινήτων που συνέβη στον δρόμο όπου βρισκόταν το σπίτι στο οποίο μαχαιρώθηκαν τα δυο άτομα.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας της πυροσβεστικής του Τόντον, Μάικ Μάρσαλ, είπε ότι άρχισε να λαμβάνει αναφορές γύρω στις 6:37 μ.μ. (1:37 π.μ. ώρα Ελλάδας σήμερα Τετάρτη) και η υπηρεσία του έστειλε «πολλά» ασθενοφόρα.

Η αστυνομία του Τόντον, το οποίο βρίσκεται 64 χιλιόμετρα νότια της Βοστόνης, σημείωσε σε ανάρτηση στο Twitter ότι διερευνούσε «πολλαπλά μαχαιρώματα» στο Silver City Galleria Mall και σε γειτονικό δρόμο.

Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο τηλεοπτικό κανάλι 7News, είδαν ανθρώπους να βγαίνουν τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο και άκουσαν πυροβολισμούς.

Είπαν επίσης ότι είδαν αστυνομικούς να κρατούν όπλα και πως το κέντρο είχε εκκενωθεί από τις αρχές.