Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πανηγύρισαν παίκτες και φίλοι του Ολυμπιακού την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος Ελλάδας. Σ΄ένα όχι κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι πρωταθλητές επικράτησαν άνετα της υποβιβασμένη Καλλονής με 5-0 και μετά το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιάδη, άρχισε η φιέστα.

Τα γκολ πέτυχαν οι: Φορτούνης (21′), Φουστέρ (35′), Κασάμι (61′), Ελαμπντελαουί (77′) και Ιντέγε (84′).

***Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε με θριαμβευτικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Super League, νικώντας 3-0 την ΑΕΚ στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Δύο αυτογκόλ (Ντίντακ στο 39΄, Τζανετόπουλος στο 40΄) και ένα τέρμα του Μάντζιου στο 63΄ χάρισαν τη νίκη στους Βοιωτούς και ενδέχεται να αφήσουν το «Δικέφαλο» στην τρίτη θέση της κατάταξης, αν επικυρωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

***Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε πέντε γκολ (23΄,41΄,45΄+2, 52΄, 61΄) και τον Λέτο στο 100ό του παιχνίδι με την φανέλα του «τριφυλλιού» να κάνει μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση (τρεις ασίστ), ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 6-1 τον Πανθρακικό στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Βιγιαφάνες στο 71΄.

***Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση Πλατανιάς-ΠΑΟΚ. Με τον βαθμό που πήρε στα «Περιβόλια» ο «δικέφαλος του βορρά» έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 4η θέση με 45 βαθμούς, καθώς ξεπέρασε τον Πανιώνιο (44β.), ενώ ο Πλατανιάς έφτασε τους 39 βαθμούς.

***Την 6η θέση στην κανονική περίοδο της Super League κατάκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη νίκη του στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 1-0, χάρις στο γκολ του Τσουκαλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Αυτό που κέρδισε δύο φορές τα προηγούμενα χρόνια στο γήπεδο η ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά στη συνέχεια έμεινε εκτός Ευρώπης λόγω μη αδειοδότησης, είναι πολύ πιθανό να της δοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

***Με γκολ του Στόιτσεφ στο 78ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη.Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για την ομάδα του Περιστερίου, αφού η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη την άφησε στην έβδομη θέση, και πλέον οι «κυανόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους ημιτελικούς του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» έμειναν τελικά πέμπτοι και περιμένουν τι θα γίνει με την αδειοδότηση, για να μάθουν αν θα παίξουν στα πλέι-οφ.

***Με νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Super League ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπαλάφα (9΄), με δύο τέρματα του Ιωαννίδη στο δεύτερο μέρος (49΄, 73΄) επιβλήθηκε με 2-1 της Βέροιας στο «θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

***Ισόπαλο 0-0 τέλειωσε το παιχνίδι Ηρακλή-Παναιτωλικού. Οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν με χαρακτηριστική άνεση την παραμονή τους στην κατηγορία, ολοκλήρωσαν το εφετινό πρωτάθλημα με 35 βαθμούς.