Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου συνεχίζουν στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο απέκλεισε την Μπαρτσελόνα για δεύτερη φορά, μετά το 2014. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, νίκησε 2-0 στο Βιθέντε Καλντερόν με δύο γκολ του Αντουάν Γκριζμάν. Ο γάλλος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά στο 36’ ύστερα από σέντρα του Σαούλ, Στο 87’ η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ινιέστα και ο Γκριεμάν νίκησε τον Τερ Στέγκεν σημειώνοντας το 2-0.

Η Μπαρτσελόνα που είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο ματς στο Καμπ Νου είχε την κατοχή της μπάλας, σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την εξαιρετική και πάλι άμυνα της Ατλέτικο. Στο 90’ ο Ιταλός διαιτητής Ριτσόλι δεν είδε ότι το χέρι του Γκάμπι ήταν μέσα στην περιοχή και καταλόγισε την παράβαση εκτός. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μέσι, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μπενφίκα – Μπάγερν 2-2

Στο Ντα Λουζ, το παιχνιδι Μπενφίκα-Μπάγερν τέλειωσε 2-2. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Μήτρογλου, Γκαϊτάν και τον τιμωρημένο Ζόνας.

Η Μπενφίκα προηγήθηκε με τον Ραούλ Χιμένεθ στο 27’ και η Μπάγερν ισοφάρισε με σουτ του Βιδάλ στο 38’. Η ομάδα της Βαυαρίας πήρε προβάδισμα με τον Τόμας Μίλερ (52’), αλλά η Μπενφίκα δεν παράτησε το παιχνίδι, αναζήτησε την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 76’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταλίσκα. Θυμίζουμε ότι η Μπάγερν είχε νικήσει 1-0 στην Αλιάντς Αρένα.