Ανοιχτό παραμένει, σύμφωνα με την υφυπουργό Υποδομών και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, το θέμα Μουζάλα, παρά τη χθεσινή τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου περί «λεκτικού λάθους» που ερμηνεύτηκε από κάποιους ως υπαναχώρηση στο ζήτημα αυτό.

«Για το θέμα του κ. Μουζάλα ο κ. Καμμένος πάντα έλεγε και λέει ότι είναι ανοιχτό και ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ανοιχτό προκύπτει και από τη χθεσινή ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου που είπε ότι θέμα αυτό θα αντιμετωπιστεί από σήμερα και μετά. Το ποια λύση θα δοθεί στο θέμα είναι κάτι το οποίο θα το χειριστεί ο Πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων», τόνισε το πρωί της Τετάρτης στην τηγλεόραση του Mega η κ. Χρυσοβελώνη.

Για τα περί λεκτικού λάθους η ίδια τόνισε ότι «ποτέ ο κ. Καμμένος δεν υπαναχώρησε από τις θέσεις του και τα λεγόμενά του», υπενθυμίζοντας την αρχική τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας όταν είχε ανακύψει το θέμα «που είπε ότι δυστυχώς στην πολιτική και τα λάθη πληρώνονται».

Στη διάρκεια της ομιλίας του χθες στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος…εγώ κ. Βούλτεψη υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Πρωθυπουργό. Εάν εσείς έχετε τη δύναμη καταθέστε πρόταση μομφής κατά του Μουζάλα».