Από το 17` βρισκόταν πίσω στο σκορ, ενώ από το 63` υποχρεώθηκε να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακόμη κι έτσι όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες, οι οποίοι για έκτο σερί ματς δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν «τρίποντο», προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με τον Δημούτσο, όμως οι Περιστεριώτες απάντησαν αρχικά με τον Λαζαρίδη στο 68`, για να φτάσουν στην απόλυτη ανατροπή στο 88` με γκολ του Λε Ταλέκ, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή στη θέση του Παπαδόπουλου.

Ο Ατρόμητος έδειξε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και μάλιστα στο 14` απείλησε ν` ανοίξει το σκορ, όταν ο Σουμπίνιο βρήκε τον Μπρίτο, όμως εκείνος αστόχησε απέναντι στον Μπαντή. Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι Αρκάδες πήραν προβάδισμα στο σκορ, σημειώνοντας το πρώτο τους γκολ μετά από πέντε ματς!!! Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό, ο Μπερτόλιο «γέμισε» από τα αριστερά και με διπλή… καραμπόλα στα σώματα των Λαζαρίδη και Μπίτολο, η μπάλα κατέληξε στον Δημούτσο ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να «εκτελέσει» τον Μπαντή (0-1).

Ο Ατρόμητος αντί ν` αντιδράσει, περιορίστηκε να συμμετέχει στον ρυθμό του αγώνα που έδωσε ο Αστέρας, ο οποίος είχε μια ακόμη καλή φάση στο 34ο λεπτό με το σουτ του Μάσα έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Μπάρκας πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

Ο Ατρόμητος στο 63ο λεπτό υποχρεώθηκε να μείνει με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κεϊτά, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε πέντε λεπτά αργότερα να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Λαζαρίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την εστία του Μπαντή (1-1).

Στο 75ο λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ούμπιντες έβαλε την προβολή όμως απέκρουσε σταθερά ο Μπαντής, ενώ στο 78` οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Σουτ του Φερνάντες αρχικά, έδιωξε προσωρινά ο Μπάρκας, στη συνέχεια ο Μάσα από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει καθώς η μπάλα κόντραρε και ο Στανισάβλιεβιτς από κοντά σούταρε ψηλά πάνω από την εστία στη μοναδική τριπλή ευκαιρία για λογαριασμό του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την απόλυτη ανατροπή στο 88`. Από την εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, ο Λε Ταλέκ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, προλαβαίνοντας την έξοδο του Μπαντή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του τελευταίου (2-1).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Κεϊτά – Δημούτσος, Τσάβες, Κουρμπέλης, Μπερτόλιο, Φερνάντες, Σανκαρέ

Κόκκινες κάρτες: Κεϊτά (63` δεύτερη κίτρινη)

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Μπρίτο, Σουμπίνιο (73` Σουμπίνιο), Στόιτσεφ (46` Ματέι), Παπαδόπουλος (83` Λε Ταλέκ).

Αστέρας Τρίπολης (Χάβος): Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Κουρμπέλης (77` Στανισάβλιεβιτς), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (69` Φερνάντες), Μπερτόλιο, Μάσα, Τσάβες (55` Ιωαννίδης).