Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 3-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 26η αγωνιστική της Super League. Το ντεμπούτο του Βλάνταν Ιβιτς συνδυάστηκε με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κι ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Αθανασιάδης (22’, 39’) και Κοροβέσης (70’) οι σκόρερ Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θύμιζε σε πολλά σημεία λίμνη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξε από το ξεκίνημα ότι θέλει τη νίκη. Μάλιστα μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου είχε χάσει πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 2’ ο Πέλκας βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 11’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού βγήκε ξανά νικητής. Στο 15’ ο Αθανασιάδης δεν βρίσκει καλά την μπάλα, ύστερα από πάσα του Μυστακίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης πραγματοποίησε ακόμη μία μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Αθανασιάδη.

Στο 22’ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκρυψαν τη μπάλα και με τελικό αποδέκτη τον Αθανασιάδη, ο οποίος από κοντά έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα έκανε το 1-0.

Από το γκολ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Στο 39’ όμως, ο… αμυντικός Βίτορ έβγαλε τη δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι! Με μία ωραία μπαλιά βρήκε τον Αθανασιάδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, το οποίος ολοκληρώθηκε με… χαλάζι να πέφτει στο Αγρίνιο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο αγωνιστικός χώρος ήταν πάρα πολύ κακός, μιας και είχα μαζέψει πολύ νερό. Παρόλα αυτά στο 47’ ο Αθανασιάδης βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Η εικόνα του γηπέδου είναι τραγική, αλλά οι φάσεις είναι αρκετές μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 68’ ο Μουνιός εκμεταλλευόμενος τις κόντρες, αλλά και το… νερό βγήκε τετ α τετ με τον Βελλίδη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πήγε στο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Ένα λεπτό αργότερα ο Μυστακίδης έβγαλε τη σέντρα κι ο Κοροβέσης με κεφαλιά έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι παίκτες του Ιβιτς πήραν μία σημαντική νίκη, που την συνδύασαν με πολλές ευκαιρίες.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Ουάρντα, Χαντάκιας, Μάκος

Σκόρερ 22’, 39’ Αθανασιάδης, 70’ Κοροβέσης

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Μάκος, Κέβιν – Πάουλο (75’ Βασιλείου), Φερέιρα (46’ Χαντάκιας), Κλέσιο, Ουάρντα (80’ Ρουμπουλάκου), Μουνιός, Μαρκόβσκι

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ (85’ Μαλεζάς), Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης, Μυστακίδης (80’ Δημητριάδης), Πέλκας (59’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης