Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε ο αγώνας στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 25ης ημέρας του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα δεν εξυπηρέτησε καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι μεν «κυανέρυθροι» έμειναν ένα βαθμό πίσω από τον τέταρτο ΠΑΟΚ ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να κάνουν το άλμα προς την έβδομη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από δύο αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις. Στο 2ο λεπτό και σε φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα μετά το σουτ του Μιλούνοβιτς βρήκε στο χέρι του Ρισβάνη, χωρίς ο διαιτητής Λαμπρόπουλος να καταλογίσει την παράβαση, ενώ στο 44΄ ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου που σημείωσε με κεφαλιά ο Μασούρας από σέντρα του Καραμάνου, χωρίς ο τηλεοπτικός φακός να δικαιώνει τον βοηθό που είχε καταλογίσει σε θέση οφ σάιντ τον σκόρερ.

Στο ενδιάμεσο διάστημα οι ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 22΄ και ύστερα από σέντρα του Μιλούνοβιτς από τα αριστερά ο Διούδης επενέβη σωτήρια στην κεφαλιά – ψαράκι του Ανγκούλο, ενώ στο 31΄ η μακρινή μπαλιά του Σιώπη έβγαλε τον Καθάριο στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ του παίκτη των «κυανέρυθρων» πέρασε μόλις άουτ.

Στο 64ο λεπτό ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μιλούνοβιτς από αριστερά ο Ανγκούλο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διούδη, σε μια φάση που επαναλήφθηκε «καρμπόν» στο 77΄, με τον Μπανανά να είναι αυτή τη φορά ο παίκτης που αστόχησε.

Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος

Κίτρινες: Κουλιμπαλί – Ρισβάνης, Τζανδάρης, Χαλκιαδάκης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλος (61΄ Τσουράκης), Μουνάφο (83΄ Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς (77΄ Πάγκαλος), Ντίνας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Σιώπης, Μπακασέτας (88΄ Πατσατζόγλου), Καραμάνος, Ρισβάνης, Τζανδάρης (65΄ Χαλκιαδάκης), Βλάχος, Τασουλής, Μασούρας (90΄+ Μπαργκάν), Καθάριος.