Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας θα μπορούσαν τα highlights από τον αγώνα του Παναιτωλικού με τη Skoda Ξάνθη να τα χρησιμοποιήσουν σε promo video για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρόκειται για εικονική πραγματικότητα, όμως η αλήθεια είναι ότι στο ματς του Αγρινίου οι δύο ομάδες πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα.

Η ομάδα της Ξάνθης, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Αγρίνιο, άγγιξε την πρώτη νίκη της, όμως ο εκπληκτικός Ουάρντα απέτρεψε την ήττα για τον Παναιτωλικό, μολονότι ώς το 69′ έχανε με 2-0!

Ο Καπετάνος στο 34′ άνοιξε το σκορ και ο Παπαστεργιανός έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να εκμεταλλευτεί για δεύτερη φορά την κακή λειτουργία της άμυνας των γηπεδούχων και να κάνει στο 63′ το 2-0. Στο 69ο λεπτό ο Δημητρόπουλος είδε χέρι σε προσπάθεια του Σολτάνι και καταλόγισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ουάρντα. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Αιγύπτιος με απίστευτη εκτέλεση φάουλ στο 81′. Ο Δημητρόπουλος στα πρώτα γκολ κάθε ομάδας απέβαλλε τον προπονητή της άλλης ομάδας. Τον Μαντζουράκη στο 1-0 του Καπετάνου για διαμαρτυρία και τον Λουτσέσκου στο 1-2 του Ουάρντα.