Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει νικητής με 4-2 από την έδρα του Πανθρακικού, για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Χρήστου με αυτογκόλ στο 36′, ο Σκόνδρας στο 67′, ο Μανιάς στο 73′ και ο Ίλιτς στο 85′ τα γκολ των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι, που πλέον «βυθίζονται» στον υποβιβασμό, προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ιγκορ στο 12′ και με πέναλτι του Ντιγκινί στο 55′.

Το ματς ήταν από την αρχή ανοιχτό και πολύ καλό, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει ευκαιρίες και δύο δοκάρια, στο 6′ με σουτ του Τσουκαλά και στο 18′ με κεφαλιά του Τζημόπουλου, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν στο 12′ ο Μπαϊκαρά «βρήκε» τον Ίγκορ κι αυτός απέναντι από τον Περιστερίδη έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέπτυξαν έντονη πρωτοβουλία κι αφού Μανιάς, Ναδάλες και Ακόστα, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, στο 36′ ο Μανιάς σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Χρήστου κι έγινε το 1-1.

Το ίδιο «γεμάτο» ήταν και το β’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι να προηγηγθούν, όταν στο 55′ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μιχαήλ και ο Ντιγκινί το εκτέλεσε εύστοχα, όμως και πάλι ο ΠΑΣ έδειχνε καλύτερος, ανέβασε «στροφές» και κατάφερε όχι απλώς να ισοφαρίσει, αλλά να πετύχει την ανατροπή. Στο 67′ και ύστερα από κόρνερ, ο Σκόνδρας με κεφαλιά έκανε το 2-2 και στο 73′ ο Μανιάς με συρτό σουτ έκανε το 2-3. Στο 85′ και από μπαλιά του Κοζορώνη, ο Ίλιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-4, ένα αποτέλεσμα που «καταδικάζει» τους θρακιώτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρούσσος – Μιχαήλ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (86′ Πεταυράκης), Χρήστου (41′ Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χαβίτο (46′ Χασομέρης), Ίγκορ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες (68′ Γιάκος), Ίλιτς (85′ Ηλιάδης), Μανιάς (82′ Κοζορώνης).