Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 108-101 των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Έλληνας παίκτης είχε 27 πόντους, δώδεκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ, σε 41,44 λεπτά συμμετοχής, ενώ μοίρασε τέσσερις τάπες, είχε τρία κλεψίματα και ένα λάθος.

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε πει τα καλύτερα λόγια για τον Αντετοκούνμπο πριν από το παιχνίδι και ο διεθνής φόργουορντ φρόντισε να κάνει την καλύτερη εφετινή εμφάνιση του. «Δεν πιστεύω πως και ο ίδιος καταλαβαίνει πόσο ταλέντο έχει. Είναι απίστευτος», είχε πει ο Κόμπι.

Αυτή ήταν η 24η εφετινή νίκη για τα «ελάφια» σε σύνολο 57 αναμετρήσεων, ενώ οι «λιμνάνθρωποι» γνώρισαν την 47η εφετινή τους ήττα, σε σύνολο 58 αναμετρήσεων.

Αναλυτικά σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Κλίβελαντ-Ντιτρόιτ 88-96

Μαϊάμι-Ιντιάνα 101-93 (παράταση)

Νέα Υόρκη-Τορόντο 95-122

Ατλάντα-Γκόλντεν Στέιτ 92-102

Μιλγουόκι-Λέικερς 108-101

Μινεσότα-Βοστόνη 124-122

Κλίπερς-Φοίνιξ 124-84

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Κόμπι Μπράιαντ αφιέρωσε πολύ από το χρόνο του σε συμβουλές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και δηλώσεις για το πλούσιο ταλέντο του, μετά τη νίκη των Μπακς επί των Λέικερς, όπου ο 21χρονος άσος έκανε τριπλ-νταμπλ.

«Το τελευταίο που θες να κάνεις είναι στο τέλος της καριέρας σου να λες `μακάρι να είχα δουλέψει πιο σκληρά’. Ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα. Ο Γιάννης είναι πάρα πολύ καλός παίκτης με τρομερό ταλέντο και απίστευτη προοπτική. Ο Τζέισον (σ.σ. Κιντ) μου είχε πει πως το σημαντικότερο για τον Γιάννη είναι να αποφασίσει τι θέλει να γίνει. Αν πραγματικά θέλει να γίνει μεγάλος παίκτης ή όχι. Είναι μια επιλογή που πρέπει να κάνει», τόνισε ο Κόμπι.

«Του είπα πως για να γίνει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου χρειάζονται θυσίες και σκληρή δουλειά. Ειδικά ατομικά. Ο Γιάννης έχει όλα τα προσόντα για να γίνει μεγάλος παίκτης. Διαθέτει τα κατάλληλα σωματικά προσόντα και την απαραίτητη εξυπνάδα. Αλλά πρέπει να δουλέψει για να γίνει καλύτερος. Πρέπει να δουλεύει τα καλοκαίρια σε κάθε τομέα του παιχνιδιού του. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που κάνεις το άλμα προς τη βελτίωσή σου. Τότε γίνεται όλη η διαφορά. Αν αγαπάει αυτό που κάνει τότε πρέπει να δουλέψει. Αν δουλέψει έχει το ταλέντο για να γίνει πραγματικά σπουδαίος», πρόσθεσε.