Το αρνητικό σερί του Λεβαδειακού στο δεύτερο σταμάτησε στην 23η αγωνιστική. Μετά από επτά ματς χωρίς «τρίποντο» (21/12 η τελευταία νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ) οι Βοιωτοί επέστρεψαν στις επιτυχίες με το εντός έδρας 1-0 επί της Καλλονής, χάρις στο γκολ-πέναλτι του Βαγγέλη Μάντζιου στο 72΄.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 15΄, όταν από τη σέντρα του Μανούσου η μπάλα βρήκε στο πόδι του Γιάχιτς και μετατράπηκε σε ιδανική ασίστ για τον Γεωργίου, ο οποίος με κεφαλιά από πολύ κοντά την έστειλε πάνω στον Βερέμκο. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο στο ματς και στο 37΄ «άγγιξε» ξανά το 0-1. Μετά την προσπάθεια για κεφαλιά του Μανούσου η μπάλα βρήκε στον Γιάχιτς και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βερέμκο.

Στην τελευταία φάση πριν το ημίχρονο, ο Μάρκοβιτς με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, αλλά σωστά δε μέτρησε το γκολ, καθώς ο σκόρερ της Καλλονής ήταν… εκτεθειμένος.

Πιο ζωηρός ήταν ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος και με το… καλημέρα στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερή τους φάση στο ματς. Το σουτ του Κοψάσκης, όμως, έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από την εστία του Δαύκου, με την ομάδα του Μάντζιου να δείχνει διάθεση να γίνει ακόμη πιο πιεστική.

Μετά το 60΄ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 67΄ ο Βερέμκο είπε «όχι» στο βολέ του Μανούσου, ωστόσο, στο 71΄ ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι στην πτώση του Ατζαγκούν στην περιοχή από το μαρκάρισμα του Αναστασιάδη, χωρίς να φαίνεται πως υπήρχε παράβαση. Ο Μάντζιος εκτέλεσε ψύχραιμα κι έβαλε μπροστά τον Λεβαδειακό στο σκορ (1-0).

Διαιτητής: Σπ. Σελιμός (Λακωνίας)

Κίτρινες: Τσουρίκοφ, Μανωλάς, Μεντί, Καψάσκης – Μπλάζιτς, Καλτσάς, Φαβάλι, Αναστασιάδης, Ελακόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Γιάχιτς, Μεντί, Τσουρίκοφ (46΄ Μανωλάς), Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (58΄ Μπελγκαζουανί), Ατζαγκούν (83΄ Τόπι), Καψάσκης, Μάντζιος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν.Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς (61΄ Ελακόπουλος), Γεωργίου, Φαβάλι, Μανούσος (86΄ Νομπρέγκα), Μάρκοβιτς (70΄ Κάρλσον).