Ισόπαλο 0-0 τελείωσε το δεύτερο ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά από τρεις σερί ήττες οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό, ενώ για τους γηπεδούχους η δεύτερη «λευκή» ισοπαλία (τρίτο ματς που οι Αρκάδες δεν σκόραραν) μπορεί να αποβεί καθοριστική στη μάχη που δίνουν για να μπουν στα play offs.

Πάρα πολύ κακό παιχνίδι παρακολούθησαν στα πρώτα 45 λεπτά οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά στις εστίες, με τους Γιαννιώτες να χάνουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 37΄ για να προηγηθούν. Ο Μανιάς έφυγε στην… πλάτη της άμυνας των Αρκάδων κι ενώ είχε όλο το τέρμα μπροστά του επιχείρησε να «σκοτώσει» τον Μπαντή ο οποίος έδιωξε με τα πόδια.

Ένα σουτ του Μάσα στο 20΄, που κατέληξε στην αγκαλιά του Περιστερίδη και η προσπάθεια του Γιάννου να πλασάρει από κοντά στο 42΄ χωρίς να τα καταφέρει, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το συγκρότημα του Τερεζόπουλου στο πρώτο 45λεπτο.

Το ματς είχε πιο γρήγορο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Στο 54΄ οι γηπεδούχοι είχαν δύο συνεχόμενα σουτ, αρχικά με τον Μάσα που απόκρουσε σε κόρνερ ο Περιστερίδης κι εν συνεχεία με τον Χαμντανί, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση στην περιοχή. Στο 60΄ ο Μπαντής βγήκε σωτήρια κι ανέκοψε τον Μανιά, ενώ ο τελευταίος επιχειρούσε να τον περάσει και να βρεθεί σε άδειο τέρμα. Σε «μοιραίο παίκτη» των φιλοξενούμενων εξελίχθηκε ο Μανιάς, καθώς για τρίτη φορά στο ματς βρέθηκε απέναντι στον Μπαντή, στο 71΄, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει κι όταν το έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία του στο ματς έχασε ο Αστέρας στο 84΄ με την διπλή επέμβαση του Περιστερίδη στην εξ επαφής κεφαλιά του Μπερτόλιο, μετά τη σέντρα του Τσάβες. Στο 88΄ ο Ναδάλες βρέθηκε μόνος του στο ημικύκλιο της περιοχής, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό.

Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης)

Κίτρινες: Χαμντανί, Ζησόπουλος, Ιωαννίδης – Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Ίλιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ.Τερεζόπουλος): Μπαντής, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού, Χαμντανί, Μπερτόλιο, Μάσα (83΄ Τσάβες), Στανισάβλιεβιτς (46΄ Μούκαμ), Γιάννου (65΄ Ιωαννίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (63΄ Λίλα), Μιχαήλ, Γιάκος (85΄ Κοζορώνης), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ακόστα, Στρούνα, Ίλιτς (71΄ Τσουκαλάς), Μανιάς.