O Λεβαδειακός των δέκα παικτών από το 72΄ (αποβολή Τριποτσέρη) αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Ατρόμητο στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 51΄ με τον Φυτανίδη, ενώ στο 56΄ ο Μάντζιος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Για 7ο σερί ματς από την έναρξη του Β΄ γύρου η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, ενώ από την άλλη το συγκρότημα του Δέλλα διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας για τέταρτο ματς με ισάριθμες ισοπαλίες.

Μέτριο το πρώτο μέρος με μόλις μία κλασική ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 22΄, όταν από την προβολή του Μπίτολο ο Γιάχιτς απομάκρυνε τη μπάλα ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τις δύο ομάδες εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο. Η ανωτερότητα του Ατρόμητου καρποφόρησε στο 51΄ από στημένη φάση. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι κι εκεί ο Φυτανίδης με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το «παρθενικό» του γκολ στη Super League, με το οποίο η ομάδα του Δέλλα προηγήθηκε 1-0.

Τη μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς σε μεγάλο βαθμό έχασε ο Ατρόμητος στο 54΄, με την καρφωτή κεφαλιά του Στόιτσεφ, μετά τη σέντρα του Κοντοέ, να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Βερέμκο.

Ο Λεβαδειακός, που στα πρώτα 10 λεπτά του δεύτερου μέρους… δεν υπήρχε στο γήπεδο, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 56΄ με το «δώρο» του Κεϊτά. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος ανέτρεψε στην περιοχή τον Μερεμπασβίλι, χωρίς ο τελευταίος να είναι απειλητικός, και σωστά ο Στυλιαράς υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάντζιος (1-1).

Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά, με τις ομάδες να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι με τον Ματέι, ο οποίος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Βερέμκο, ενώ στη συνέχεια το πλασέ του Τριποτσέρη απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Μπίτολο. Στο 65΄ ο Μπεν αστόχησε προ κενής εστίας, μετά την ασίστ του Μάντζιου, στην κορυφαία ευκαιρία των Βοιωτών στο ματς.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τους γηπεδούχους στο 72΄, όταν ο Τριποτσέρης αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα του Στυλιαρά κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Τεράστια ευκαιρία για να πάρει τη νίκη έχασε στο 84΄ ο Ατρόμητος, με τον Λε Ταλέκ να βγαίνει απέναντι στον Βερέμκο, αλλά για μία ακόμη φορά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδειξε την κλάση του.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Μπεν, Τριποτσέρης, Μπελγκαζουανί – Κεϊτά, Φυτανίδης, Κοντοές, Παπαδόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μαχαμάτ, Ντομοβτσίσκι (46΄ Τόπι), Μπεν (68΄ Μπελγκαζουανί), Ατζαγκούν (60΄ Καψάσκης), Μερεμπασβίλι, Μάντζιος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές (87΄ Λημνιός), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ματέι (68΄ Γροντής), Στόιτσεφ (80΄ Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ