Συγκεντρώσεις σε άλλα σημεία που βρίσκονται εκτός του τριγώνουΧίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος πραγματοποιούν μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές το Σάββατο το απόγευμα. Περίπου 1500 άτομα είναι συγκεντρωμένα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Επίσης, γύρω στους 500 αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην Πλατεία Βικτωρίας στην Πλατεία Βικτωρίας. Σε τρεις προσαγωγές ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στην Πλατεία Βικτωρίας μετά από επεισόδια με αλλοδαπούς.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει πάρει απόφαση για απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων το Σάββατο στο τρίγωνο της περιοχής Χίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και συμπλοκές ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και σε αντιεξουσιαστές.

Η απόφαση της Αστυνομίας ελήφθη διότι η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιούσε εκδήλωση για τα Ίμια στο Σύνταγμα την ίδια σιγμή που οι αντιεξουσιαστικές ομάδες θα έκαναν μία δική τους στα Προπύλαια. Το βράδυ της Πέμπτης εξάλλου είχαν προηγηθείεπεισόδια και συμπλοκές στο Μοναστηράκι μεταξύ αντιεξουσιαστών και ομάδας γερμανών ακροδεξιών.