Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει πόλεμος μεταξύ Ρεάλ και Μπάρτσα για την υπογραφή του Πωλ Πογκμπά. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με την «As» επέλεξε να είναι ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους η πρώτη «γαλαξιακή» άφιξη της δική του εποχής. Η Μπαρτσελόνα κυνηγάει καιρό τον παίκτη, αλλά η προσφορά της δεν φτάνει ψηλά.

Ετσι η Ρεάλ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει 100 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει με την φανέλα της και να επικρατήσει της μονομαχίας με τους Καταλανούς. «Θα ήταν ένα όνειρο να παίξω μαζί με Μέσι,» είπε στη Ζυρίχη, όπου βρέθηκε στο γκαλά της FIFA.

Η Μπαρστελόνα έχει το πλεονέκτημα ότι εδώ και πολύ καιρό εργάζεται με τον μάνατζέρ του Μίνο Ραιόλα, για να αποσπάσει την υπογραφή του, αλλά η προσφορά της δεν ικανοποιεί την Γιουβέντους. Ο Πογκμπά είναι ενθουσιασμένος να συνεργαστεί με Μέσι, Σουάρες και Νειμάρ, αλλά θαυμάζει και τον Ζιντάν, που πλέον κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζιζού έχει το πλεονέκτημα ότι έπαιζε στην Γιουβέντους. Ο Πολ Πογκμπά έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το 2019, εμ 4 εκατ. ευρώ ετήσιες καθαρές αποδοχές, ενώ η τρέχουσα αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι μεταξύ 90 και 110 εκατ. ευρώ.

Οι Ισπανοί πιστεύουν ότι σε όποια ομάδα και να βάλει ο Γάλλος την υπογραφή του, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς την Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα το κάνει για λιγότερο από 12 εκατ. ευρώ το χρόνο.