Ο Μίχαελ Σκίμπε επέστρεψε στην πατρίδα του μετά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτή την εβδομάδα θα ξαναβρεθεί στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει διεθνείς ποδοσφαιριστές σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα είναι την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο πλαίσιο του Champions League, έχοντας τα μάτια στραμμένα στους Φορτούνη, Σιόβα, ενώ την Πέμπτη θα βρεθεί στην Τρίπολη.

Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Αστέρα με τη Σάλκε για το Europa League, προκειμένου να «τσεκάρει» τους Γιάννου, Φούντα και Κουρμπέλη κατά κύριο λόγο, εφόσον βεβαίως αυτοί επιλεγούν από τον Στάικο Βεργέτη για να παίξουν.

«Μάτια», όμως, ο Σκίμπε θα έχει και στη Γερμανία, όπου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την ίδια διοργάνωση. Συγκεκριμένα, στη Βεστφαλία θα βρίσκεται ο συνεργάτης του, Ηρακλής Μεταξάς, ενώ το προσεχές Σάββατο σύσσωμα τα επιτελεία των Εθνικών ομάδων θα είναι στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ.