«Η κυβέρνηση επέλεξε τον τζόγο και το κρασί. Παρότι διαφωνώ με τη λογική τού να παίρνουμε τα βάρη από εδώ και να τα πηγαίνουμε εκεί, διότι αυτό δεν είναι φορολογική λογική αλλά πασαλείμματα, λέμε να το ψηφίσουμε ως Ένωση Κεντρώων», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, διευκρινίζοντας ότι δε θα ψηφίσει επί της αρχής, αλλά μόνο τη ρύθμιση για τα ισοδύναμα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Βήμα FM", ο κ Λεβέντης σημείωσε ότι διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς «διότι η ίδια η κυβέρνηση είχε πει ότι θα τα προστατεύσει όλα, και σιγά-σιγά βγαίνει ότι θα είναι απροστάτευτα, και ένα μεγάλο μέρος επιχειρηματικών δανείων και στεγαστικών θα πάνε στους ξένους οίκους και θα χάσει πολύς κόσμος τα σπίτια του και ό,τι έχει υποθηκεύσει. Κι αυτό δεν μπορούμε να το ψηφίσουμε εμείς».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «έγινε μνημονιακότερο κόμμα από τον Σαμαρά. Θέλει να τα ψηφίζει όλα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Ούτε ο Σαμαράς δεν είχε τόσο χρησιμοποιήσει το κατεπείγον, όπως ο Τσίπρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από