Ακόμη και στις άσχημες του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός δεν χάνει βαθμούς. Με μέτρια εμφάνιση στη Βέροια οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 της ομάδας της Ημαθίας, έκαναν το 9Χ9 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ιντέγε στο 55΄ (υπάρχει χέρι στη φάση) και στο 74′ ο Ντουρμάζ «κλείδωσε» το «τρίποντο» με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Πέντε ημέρες πριν το ματς-κλειδί του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη (4/11), η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρήκε κάπως το ρυθμό της στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να προηγηθεί με ένα πολύ τυχερό γκολ και να «σφραγίσει» τη νίκη της με το υπέροχο γκολ-φάουλ του Ντουρμάζ μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Η Βέροια παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» στην έδρα τους της μετά από πέντε ματς (τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία), ωστόσο, με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα το συγκρότημα του Γιώργου Γεωργιάδη αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες ενώ το ματς ήταν ακόμη στο 0-0!

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ήταν εντελώς ακίνδυνος επιθετικά, ίσως στο πιο… στείρο από πλευράς φάσεων ημίχρονο που έχουν έως τώρα οι Ερυθρόλευκοι στο πρωτάθλημα. Η Βέροια με σωστή τακτική έδινε χώρο στους Πειραιώτες, αλλά από τη μεσαία γραμμή και κάτω οι παίκτες του Γεωργιάδη δεν άφηναν ανοικτούς διαδρόμους στους αντιπάλους τους, με τον Λόπεζ να επεμβαίνει δύο φορές σε μακρινά φάουλ του Φορτούνη.

Οι ευκαιρίες στο α’ μέρος χάθηκαν αποκλειστικά από τους γηπεδούχους. Σε τρεις περιπτώσεις η Βέροια «άγγιξε» το γκολ, αλλά ο Ρομπέρτο και η αστοχία των παικτών της δεν της επέτρεψαν να μπει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στο 5΄ έδειξε την κλάση του κι έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ το πλασέ του Καϊκούτ, στο 24΄ και πάλι ο Βόσνιος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με την κεφαλιά που επιχείρησε (ελάχιστα άουτ), ενώ στο 28΄ ο Ναζλίδης αστόχησε εντελώς αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι.

Με κλασική ευκαιρία για τη Βέροια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Από τη συνεργασία Άρτσε-Μαγέφσκι στο 47΄, ο δεύτερος βρέθηκε απέναντι από τον Ρομπέρτο, αλλά και πάλι το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο ματς ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με «σύμμαχο» και την τύχη. Από την χαμηλή σέντρα του Ερνάνι, ο Λόπεζ προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα αυτή κόντραρε στον επερχόμενο Ιντέγε (βρήκε και στο χέρι του) και με το τυχερό γκολ οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 1-0.

Τεράστια ευκαιρία για να «καθαρίσει» το ματς έχασε ο Ιντέγε στο 62΄, όταν απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο κι απέναντι στον Λόπεζ πλάσαρε άουτ. Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά και στο 66΄ ήταν η σειρά τωνμ γηπεδούχων να φτάσουν για μία ακόμη φορά κοντά στο γκολ, με το Μαγέφσκι να πιάνει το βολ πλανέ από τη μικρή περιοχή και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ρομπέρτο.

Το ματς τελείωσε στο 74΄. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο ο Ντουρμάζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι και μετά να καταλήξει στα δίχτυα του Λόπεζ.

Διαιτητής: Χρ.Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Ιμπραΐμ, Εντζεγκέλε, Νέτο – Μποτία, Σιόβας

Κόκκινες: 87΄ Ιμπραΐμ (δεύτερη κίτρινη)

ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Εντζενκέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ, Άρτσε (72΄ Σιόντης), Μαγέφσκι, Ναζλίδης (62΄ Νέτο), Καϊκούτ, Αμπντούν (75΄ Μερεμπασβίλι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μ.Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (84΄ Φινμπόγκασον), Κασάμι, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Μαζουακού, Πάρντο (46΄ Ερνάνι), Σεμπά (72΄ Ντουρμάζ), Ιντέγε.