Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι «είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της» και «έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής» εξαπολύει ο πρόεδρος της ΝΔ Β.Μεϊμαράκης στο μήνυμά του για την Ημέρα των Πολυτέκνων (1η Νοεμβρίου).

Τονίζει, επίσης, ότι «το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και βαρύνουσας σημασίας για εμένα και τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου».

«Σήμερα, στις δύσκολες αυτές ημέρες για την χώρα, και στις ακόμα χειρότερες για εσάς, τον πολυτεκνικό κόσμο, απτόητοι συνεχίζετε να κάνετε το καθήκον σας απέναντι στις οικογένειες σας και την πατρίδα» σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας:

«Οι κόποι σας και το έργο σας αποτελούν για όλους μας δίδαγμα και υπόμνηση του χρέους μας, να μην εγκαταλείπουμε τα ιδανικά μας, να σταθούμε δίπλα στον ανθό της ελληνικής κοινωνίας -τους νέους μας- να αναλάβουμε την ευθύνη, ο κάθε ένας από εμάς, απέναντι στη νέα γενιά, απέναντι στην πατρίδα και το έθνος. Και αντιλαμβάνομαι από τους αριθμούς και τις στατιστικές για τα δημογραφικά στοιχεία, ότι το πρόβλημα είναι βαθύ και απαιτείται αφενός μια γενναία αυτοκριτική, αφετέρου εγρήγορση».

«Σας βεβαιώνω» συνεχίζει «ότι το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και βαρύνουσας σημασίας για εμένα και τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου. Πιστεύουμε στη νέα γενιά και επενδύουμε σ’ αυτή».

«Πιστεύουμε, ότι χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσπάθεια, διότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, εμπνέει ανησυχία. Και αυτό διότι η κυβέρνηση, αντί να σοβαρευτεί και να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις, είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της. Έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής. Επιλογή μας είναι να προχωρήσουμε δυναμικά, με γνώμονα το συλλογικό, κοινωνικό και εθνικό συμφέρον. Με αρχές, αξίες και επιλογές που αθροίζουν και ενώνουν τις κοινωνικές δυνάμεις σε κοινούς στόχους, να μοχθήσουμε για την ευημερία των παιδιών μας» καταλήγει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από