Επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έστειλε η ΕΠΟ ζητώντας να παρέμβει και να ενεργήσει εις βάρος του Παναθηναϊκού, μετά την απόφαση του «τριφυλλιού» για αγωγές και μηνύσεις στους διαιτητές που αδικούν τον «πράσινο» σύλλογο. Μάλιστα, η ΕΠΟ κάνει λόγο για «ανήθικες ενέργειες» και καλεί τη Λίγκα να προειδοποιήσει τον Παναθηναϊκός ακόμα και με αποβολή από το πρωτάθλημα! Σκληρή απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που αναφέρει στην ανακοίνωση της για «συνέχισησκανδαλωδών συμπεριφορών»

Η επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη προς τον Γιώργο Μποροβήλο:

«Σας κοινοποιούμε επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σας δηλώνουμε την αγανάκτηση και τη μηδενική ανοχή μας σε τέτοιου είδους ανήθικες και απαράδεκτες ενέργειες.

Αξιώνουμε να δράσετε άμεσα ως υπεύθυνη διοργανώτρια αρχή, προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, έναντι της ΠΑΕ – μέλους σας. Η συγκεκριμένη ΠΑΕ, παραβιάζοντας και καταστρατηγώντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει βάσει των ισχυόντων κανονισμών, υπηρετεί πιστά μια στρατηγική εκφοβισμού, απειλών και κατασυκοφάντησης της διοίκησης της ΕΠΟ.

Είναι πλέον βέβαιο ότι επιδιώκει την προνομιακή μεταχείρισή της από τα θεσμικά όργανα, έναντι των υπολοίπων μελών του Συνεταιρισμού σας, στρεφόμενη κατ’ ουσίαν εναντίον του.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εκβιάζεται, δεν ανέχεται απειλές, παρεμβάσεις και υποδείξεις που με την επίφαση της ‘κάθαρσης’ εξυπηρετούν ιδιοτελείς στοχεύσεις.

Αυτές οι πρακτικές που έχουν επικοινωνιακούς σκοπούς πλήττουν την αξιοπιστία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού εντός και εκτός γηπέδων.

Τέλος και με αφορμή αυτή την επιστολή, σας καλούμε να καταστήσετε σαφές στο σύνολο των μελών σας, ότι από πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι έγιναν σοφότεροι».

Έμαθαν ότι ο τρις κακουργηματικά κατηγορούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ζητάει από τον υπόδικο για χειραγώγηση αγώνων πρόεδρο της Super League να δράσει κατά του Παναθηναϊκού που επιδιώκει ισονομία και σε καμία περίπτωση ευνοϊκή μεταχείριση.

Οφείλει να γνωρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι ουδείς είναι υπεράνω του ελληνικού Συντάγματος και των νόμων. Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα που του δίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του.

Η πρεμούρα του προέδρου της ΕΠΟ να αξιώσει με τη σημερινή της επιστολή από τη Super League τη λήψη μέτρων εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προεξοφλεί τη συνέχιση σκανδαλωδών συμπεριφορών και τον εξαναγκασμό του να αμυνθεί με κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διαφυλάξει την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.