Ο Τούντορ ετοιμάζει αλλαγές στο αποψινό ματς του ΠΑΟΚ με την Κρασνοντάρ (22.05, ΟΤΕ2) για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. «Το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό, οπότε κάποιοι παίκτες δεν θα αγωνιστούν», εξήγησε ο κροάτης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης έχει όμως διαφορετική άποψη ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία (20.00, ΟΤΕ3): «Δεν βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη, καθώς για αυτήν δουλεύουμε. Οταν έχουμε ευρωπαϊκό ματς, εστιάζουμε σε αυτό και το ίδιο κάνουμε όταν έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ . Ο Τούντορ ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Γλύκος θα είναι στη συνέχεια ο πρώτος τερματοφύλακας, ενώ αναφέρθηκε και στην κούραση κάποιων παικτών: «Το πρόγραμμα δεν μας βοηθάει. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τρεις ημέρες μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι αλλαγές όμως δεν σημαίνουν πως θα παίξουμε με τη δεύτερη ομάδα».

ΑΜΥΝΑ. Στον Αστέρα Τρίπολης, ο Βεργέτης ξεκαθάρισε το τι ζητάει από τους παίκτες στο αποψινό ματς. «Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην αμυντική οργάνωση και λειτουργία και να περιορίσουμε τους καλούς παίκτες που έχει μεσοεπιθετικά ο ΑΠΟΕΛ», σημείωσε ο τεχνικός του Αστέρα.