Ο Νιγηριανός Μπράουν Ιντέγε έχασε το εύκολο, αλλά σκόραρε το δύσκολο γκολ στο Ζάγκρεμπ, το πρώτο στην καριέρα του σε αγώνα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Οταν είδα τον Πάρντο να τρέχει και να πασάρει, ακολούθησα πιστεύοντας ότι θα σκοράρω. Είναι απίστευτο, αλλά κατάφερα να βάλω ένα πιο δύσκολο γκολ», σχολίασε ο νιγηριανός επιθετικός για να συμπληρώσει: «Είμαστε στην πρώτη θέση μαζί με την Μπάγερν και θέλουμε να συνεχίσουμε τον δρόμο προς την πρόκριση. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να συνεχίσουμε με την ίδια λογική και την ίδια προσέγγιση. Αφιερώνω το γκολ στον Θεό, που με έχει εδώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα υποστήριξε: «Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Είμαστε ικανοποιημένοι για μια μεγάλη και δύσκολη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και να περάσουμε στην επόμενη φάση». Την ίδια στιγμή ο ομόλογός του Ζόραν Μάμιτς εξέφραζε την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει βαθμούς στο Γ. Καραϊσκάκης: «Εχουμε τρία ακόμη παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό μας για να πάρουμε βαθμούς. Είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστούμε σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Θα είναι διαφορετικό, αλλά η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο, όπως σήμερα (σ.σ.: χθες) και θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω επίσης πως κάποιοι τραυματίες θα είναι έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι κι έτσι η ομάδα θα είναι καλύτερη».

Ανάμεικτα συναισθήματα είχε ο πρώην Ερυθρόλευκος Πάουλο Μασάντο τονίζοντας: «Ηταν ξεχωριστό για μένα. Είμαι χαρούμενος που είδα παλιούς συμπαίκτες μου. Στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ και πήρε τη νίκη. Πρέπει στο επόμενο ματς να προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς».