«Η σημερινή ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλά ιστορική», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Πήραμε μια νίκη, αλλά όχι κόντρα σε μεγάλη ομάδα. Η σημερινή ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ιστορική. Μεγάλη ήταν η ομάδα του Μπάρλου, ακόμα και του Νικολαΐδη. Τη διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες, που είχαν ξοδέψει χρήματα. Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, όχι μεγάλη ομάδα.

Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα να ξοδέψουν λεφτά για να την κάνουν μεγάλη. Πώς να το κάνεις αυτό να έχεις αφήσει μια ομάδα να πέσει στη Γ’ Εθνική κι έχεις φεσώσει όλο τον κόσμο; Τότε δεν είναι μόνο τζάμπα μάγκας, είναι και τζάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σ’ αυτόν τον τόπο να καταγράφονται», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός με σταθερά βήματα συνεχίζει και αναζητά μεγαλύτερες επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε με πίστη το έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται».

Σε ερώτηση για το αν αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της πενταετίας, απάντησε: «Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας. Πιστεύουμε πως αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε υψηλότερο επίπεδο και να παίξουν ακόμα καλύτερα.

Έχουμε ένα μεγάλο ματς την Τρίτη και θέλουμε να συγκεντρωθούμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα, θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά για το καλύτερο».

Τέλος, για τον κόσμο απάντησε: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός για ακόμα μια φορά, ήταν σαν αγώνας Champions League, τους ευχαριστούμε πολύ. Ζήτω ο Ολυμπιακός».