Ιδιαίτερα κεφάτος εμφανίστηκε μετά τη συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Με λακωνική δήλωσή του, τόνισε: ««Ήταν μια πολύ θετική και εποικοδομητική συνάντηση. Συστάθηκε μια ομάδα εργασίας που θα δει όλα τα θέματα. Θέλω να πω δυο λόγια χαριτολογώντας: το γήπεδο θα το ονομάσουμε... Δούρου Αρένα».

Αυτή η "ατάκα" ερμηνεύεται ως ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, αφού και οι πληροφορίες από την ΠΑΕ ΑΕΚ συνηγορούν στο ότι η συνάντηση έφερε πιο κοντά τις δύο πλευρές. Βεβαίως κανένα γήπεδο δεν χτίστηκε από μία συνάντηση, αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι κάτι αντίστοιχο είπε ο κ. Μελισσανίδης και στην ίδια τη Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια της συνάντησης: «Είναι απόλυτα νόμιμα τα όσα ζητάμε. Σας θέλουμε μαζί μας γιατί έχουμε μαζί μας και το νόμο και το δίκαιο. Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου Αρένα».

Το «παρών» στα γραφεία της Περιφέρειας έδωσε ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ και αντιπρόεδρος της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Βαγγέλης Ασλανίδης (πρόεδρος ΠΑΕ), ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (εκτελεστικός διευθυντής), ο Αλέξης Αλεξίου (πρόεδρος ερασιτεχνικής) και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας Dimand, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης: η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Στην λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια τονίζεται ότι:

«Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από