Ολα του γάμου δύσκολα χθες το μεσημέρι στο ΣΕΦ, αλλά όχι για τους μελλοντικούς νεόνυμφους που φαίνεται ότι οδεύουν ολοταχώς προς τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το πρόβλημα ήταν για τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού που έδειξαν να μην έχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ από τον αποκλεισμό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί το αγωνιστικό ξέσπασμα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (88-62) να ικανοποίησε τον κόσμο, αλλά στο σταφ και στους παίκτες ήταν φανερό το μούδιασμα, με τον υπαρχηγό Γιώργο Πρίντεζη να παίρνει μάλιστα τον λόγο στο τέλος και να θυμίζει: «Πρέπει όλοι να είμαστε συνειδητοποιημένοι για τη φανέλα της ομάδας που παίζουμε. Εχουμε υποχρέωση να γινόμαστε καλύτεροι» τόνισε ο διεθνής φόργουορντ, ενώ ο Σφαιρόπουλος επισήμανε ότι «πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά». Την ίδια ώρα πάντως ο κόσμος που αγαπάει τη μεσημεριανή ώρα (το παιχνίδι ήταν στις 12.30) πέρναγε καλά, χειροκροτούσε τα καλάθια και είδε και μια πρωτότυπη πρόταση γάμου. Ο Μιχάλης, εθελοντής του Ολυμπιακού, είχε ετοιμάσει το σκηνικό και έφερε τη μελλοντική σύζυγό του Μαίρη στο κέντρο του γηπέδου για να συμμετάσχει σε δήθεν διαγωνισμό ερωτήσεων. Οταν απάντησε σωστά σε μια εύκολη ερώτηση για το αγαπημένο της τραγούδι, της είπαν ότι έχει κερδίσει, αλλά το κουτί της έκπληξης ήταν ο Μιχάλης με το δαχτυλίδι να της κάνει γονατιστός πρόταση και οι φίλοι του στην εξέδρα να έχουν πλακάτ που έγραφαν: «You will Μαίρη me».

«Δεν φοβήθηκα μη φάω χυλόπιτα, ήταν οργανωμένο το σχέδιο, αφού άλλωστε έχουμε και προχωρημένη εγκυμοσύνη» αποκάλυψε ο Μιχάλης που είχε δέσει την παρτίδα και σκύβοντας φίλησε και την κοιλιά της εκλεκτής της καρδιάς του.

Στο αγωνιστικό, Λοτζέσκι (20 π.) και Πρίντεζης (12 π., 5 ριμπ.) ήταν και πάλι οι καλύτεροι για έναν νευρικό Ολυμπιακό και πάλι στις βολές (11/20).