Από τους 24 παίκτες που θα βρίσκονται στους πάγκους των Αιωνίων στον αυριανό προημιτελικό για το Κύπελλο υπάρχει ένας που δεν κρατιέται!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έπειτα από μια σεζόν κατά την οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει το Οσκαρ ατυχίας (έλειψε περίπου πέντε μήνες από διάστρεμμα, κάταγμα περόνης και συνδεσμικές βλάβες, αλλά και λοιμώδη μονοπυρήνωση), ετοιμάζεται ουσιαστικά για το δικό του restart και εξηγεί στην «ΟΜΑΔΑ» τον λόγο της ανυπομονησίας του.

«Νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα. Είμαι 21 ετών και το αίμα μου βράζει, θέλω να παίξω και όντας πλέον υγιής έχω και άλλη ψυχολογία. Εχω αφήσει πίσω μια χρονιά γεμάτη ατυχίες και είμαι έτοιμος για την πρόκληση της νέας σεζόν» λέει ο νεαρός».

Ο ανταγωνισμός στην ομάδα μπορεί να κάνει μόνο καλό σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο, ισχυρίζεται ο διεθνής φόργουορντ, ενώ αναφορικά με το μεγάλο αυριανό ντέρμπι υποστηρίζει:

«Απόλυτα ισορροπημένο, καθώς το πλεονέκτημα της έδρας ισοσκελίζεται από την απουσία του κόσμου. Ολα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος».