Στην πρόσληψη δέκα νέων ανώτερων στελεχών που θα εκπαιδευτούν από την ίδια, προχωρά η εταιρεία Wind, η οποία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Wind Young Talents – Graduate Trainee Program».

Δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν νέοι που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία.
Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής, ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας δεν είναι να καλυφθούν διάφορα οργανικά κενά, αλλά να αναδειχθούν τα αυριανά δυναμικά στελέχη που θα ηγηθούν στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Wind Ελλάς, Ιωάννα Τσίτουρα, το «Wind Young Talents – Graduate Trainee Program» περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων και συνεντεύξεων, από τα οποία θα προκύψουν οι δέκα ταλαντούχοι νέοι που θα προσληφθούν από την Wind.

Η ολοκλήρωση των σταδίων αυτών σηματοδοτείται από την παρουσία των mentors (καθοδηγητών), όπου καταξιωμένα στελέχη και επικεφαλής οργανωτικών μονάδων της εταιρίας, θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν τους 10 επιλεγέντες, ώστε να ενταχθούν στην ομάδα της Wind. Κάθε ένας από τους δέκα ταλαντούχους νέους που θα επιλεγούν, θα προσληφθεί από την εταιρία και θα αμείβεται κατά τη διάρκεια της 18μηνης εκπαίδευσης που θα ακολουθήσει σε ποικίλες οργανωτικές δομές της εταιρείας, καθώς και σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα από ένα προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης.

Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο www.windyoungtalents.gr.
Πάντως, ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών και ειδικά η Wind, όπως επεσήμανε ο κ. Ζαρκαλής, αν και κατάφερε να επανέλθει σε μία κανονικότητα δύο εβδομάδες μετά την επιβολή των capital controls, επανεκκινώντας τις επενδύσεις, διέρχεται και φέτος μια δύσκολη χρονιά, η οποία αναμένεται να κλείσει με αρνητικό πρόσημο. «Ο κλάδος είναι από τους λίγους που συνέχισε τις επενδύσεις μέσα στην κρίση. Περιμένουμε πλέον από την Πολιτεία να τον αγκαλιάσει και να δούμε στην πράξη το φιλικό επενδυτικό κλίμα», ανέφερε ο κ. Ζαρκαλής.