Η επιβλητική εμφάνιση της Λάρισας κόντρα στη Λαμία (3-0) αλλά και το εξαιρετικό παιχνίδι Απόλλωνα – Ζακύνθου (3-2) ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Η Λάρισα με πρωταγωνιστή τον Ματθαίο Μαρουκάκη (δύο γκολ) νίκησε 3-0 τη Λαμία και έδειξε ότι είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς επισήμανε ότι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν το πρώτο θύμα της φετινής περιόδου. Η διοίκηση της Λαμίας τού ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Εξαιρετικό παιχνίδι στη Ριζούπολη, καθώς ο Απόλλωνας νίκησε 3-2 τη Ζάκυνθο, με τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται στα τελευταία 25 λεπτά! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζαϊρί (30′), οι Φαρινόλα (66′) και Βάντερσον (68′) έδωσαν προβάδισμα στον Απόλλωνα, αλλά η Ζάκυνθος ισοφάρισε με τον Κωστούλα (75′). Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζιώρας σκόραρε για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν και τρία δοκάρια!

Η Κέρκυρα άρχισε την προσπάθεια επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα, νικώντας 1-0 την Καλλιθέα με γκολ του Γκόμεζ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα άλλα παιχνίδια: Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 0-0, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας 0-0, Τρίκαλα – Κισσαμικός 2-2. Σήμερα: Εργοτέλης – Χανιά (18.00).

Από την περασμένη εβδομάδα είχαν αναβληθεί οι συναντήσεις Πανσερραϊκού – Ολυμπιακού Βόλου και Πανελευσινιακού – Παναχαϊκής, έπειτα από απόφαση της ΕΕΑ, η οποία έχει δώσει προθεσμία σε Πανσερραϊκό και Παναχαϊκή να προσκομίσουν διευκρινιστικά στοιχεία και εγγυητική προκειμένου να πάρουν πιστοποιητικό.