Εκπληκτική εμφάνιση από τη Φιορεντίνα, η οποία συνέτριψε στο Σαν Σίρο την Ιντερ με 4-1 και ισοβαθμεί μαζί της στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος! Ηταν η πρώτη ήττα της Ιντερ που προέρχονταν από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Η Φιορεντίνα αιφνιδίασε την Ιντερ, προηγήθηκε στο 4′ με πέναλτι του Ιλισιτς και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κάλινιτς ο οποίος με δύο γκολ (18′ και 23′) έφερε το σκορ στο 3-0. Η Ιντερ έμεινε με δέκα παίκτες στο 32′ καθώς αποβλήθηκε ο Μιράντα.

Η Ιντερ μείωσε στο 60′ με τον Ικάρντι, αλλά στη συνέχεια όχι μόνο δεν απείλησε αλλά η Φιορεντίνα πέτυχε κι άλλο γκολ, καθώς ο Κάλινιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 76′.

Η Τζένοα νίκησε στη Γένοβα τη Μίλαν με 1-0 στην 6η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η Μίλαν προέρχονταν από δύο συνεχόμενες νίκες, έδειχνε ότι είχε βρει ρυθμό, όμως, κόντρα στην Τζένοα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Τζεμαϊλί με εκτέλεση φάουλ (10′), ενώ η Μίλαν έμεινε με δέκα παίκτες στο 42′ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ρομανιόλι.

Αλλα αποτελέσματα: Μπολόνια-Ουντινέζε 1-2,Τορίνο-Παλέρμο 2-1,Σασουόλο-Κιέβο 1-1,Βερόνα-Λάτσιο 1-2.