Η Μπάγερν έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΟΥΕΦΑ για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η γερμανική ομάδα επιρρίπτει τις ευθύνες στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση:

«Η Μπάγερν Μονάχου τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες και θα ήθελε να τοποθετηθεί για τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση του Champions League στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό:

Ένα μέρος των οπαδών μας απάντησε στις προκλήσεις που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Τότε η Αστυνομία πλησίασε τους οπαδούς μας και λειτούργησε με μεγάλη βία. Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες. Έπειτα από αυτή την αντίδραση της ελληνικής Αστυνομίας η Μπάγερν έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA. Επίσης, η ομάδα μας θα ήθελε να κάνει ξεκάθαρο στο σημείο αυτό, πως η συνεργασία των δύο συλλόγων στο συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ στενή και υπήρχε εμπιστοσύνη. Η Μπάγερν αναμένει τη μη βίαιη μεταχείριση και των σεβασμό όλων των οπαδών της στα παιχνίδια».