Στο συμπέρασμα ότι αυτή η Εθνική έχει μέλλον, κατέληξε ο Νίκος Γκάλης, με σχόλιο του που ανήρτησε στο facebook μετά τη λήξη του αγώνα της «γαλανόλευκης» με τη Λετονία, που μας έδωσε την 5η θέση και το εισιτήριο για το Προολυμπιακό τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι.

Η φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση απεικόνιζε την αγκαλιά του Μπορούση στους Ζήση και Σπανούλη κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά: «Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε ένα μετάλλιο, όμως θα είμαστε παρόντες στο προολυμπιακό τουρνουά. Σε ένα παιχνίδι κόντρα στους Λετονούς μπήκαμε επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό μας από την τετράδα και δώσαμε την δυνατότητα στους αντίπαλους μας να πάρουν μια μεγάλη διάφορα και να πιστέψουν ότι θα έπαιρναν την νίκη. Όμως τότε μίλησε ο εγωισμός του Έλληνα. Ανατρέψαμε την σε βάρος μας διαφορά και ήμασταν εμείς οι νικητές. Αξίζει ένα μπράβο σ’ αυτά τα παιδιά που είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι. Αυτή η εθνική έχει μέλλον και έχει νέα παιδιά που μπορούν να την οδηγήσουν στην διάκριση στις επόμενες διοργανώσεις».