Σε «εμφύλιο» του προεδρικού στρατοπέδου μετεξελίσσεται η συζήτηση για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕ που συνεδριάζει το απόγευμα του Σαββάτου.

Με αφορμή δε το θέμα του Αλέξη Μητρόπουλου σημειώθηκε μία μετωπική σύγκρουση μεταξύ του Νίκου Βούτση και του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών ζήτησε ουσιαστικά πολιτική αποδοκιμασία του κ. Μητρόπουλου, με αφορμή δηλώσεις του για αριστερό θατσερισμό κλπ. και επέμεινε πως σε αυτό το πνεύνμα θα πρέπει να αιτιολογηθεί ο αποκλεισμός του από το ψηφοδέλτιο.

Με την άποψη διαφώνησε ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος φάνηκε να υιοθετεί την λογική της πολιτικής επίθεσης κατά του κ. Μητρόπουλου, με αφορμή την φορολογική του υπόθεση, ενώ αναφέρθηκε ότι με αυτή τη λογική θα έπρεπε να έχουν απκλιστεί όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τους οποίους έχει ζητηθεί άρση της βουλευτικής ασυλίας τους.
Υπέρ του κ. Μητρόπουλου και κατά του αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο τάχθηκε ο Κ. Χρυσόγονος, ζητώντας μάλιστα να διεξεχθεί ψηφοφορία για το θέμα.

Αργότερα το Σάββάτο αναμένεται η τοποθέτηση του Αλ. Τσίπρα για το ζήτημα, αν και εφόσον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ότι απαιτείται δική του παρέμβαση, την οποία πάντως ο κ. Μητρόπουλος έχει ζητήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από