Το γήπεδο της Λεωφόρου… έβραζε από νωρίς, όταν η Καμπάλα βρέθηκε να προηγείται του Παναθηναϊκού και να σπρώχνει τους «πράσινους» στον αποκλεισμό. Στο 78’ η ισοφάριση έφερε ξανά την ελπίδα στους οπαδούς που άφησαν την γκρίνια και έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη, αλλά μάταια.

Στο τέλος, ο κόσμος ξέσπασε και μάλιστα έγινε «ντου» από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο με οπαδούς να χειροδικούν κατά των Σάντσεθ και Νάνο ενώ «τα είπαν» σε έντονο ύφος με τον Λαγό. Υπήρξε «πυροσβεστική» παρέμβαση του Ζέκα, ενώ αποδοκιμάστηκαν ο Γιάννης Αναστασίου και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη συνέχεια, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» κατευθύνθηκαν στη φυσούνα όπου αποχωρούσαν οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» ψάχνοντας τους… υπαίτιους του αποκλεισμού. Κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε μπουκάλι ακόμα και στον Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό να δείχνει απογοητευμένος.

Ακόμα και μισή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, αρκετός κόσμος παρέμενε στις θύρες ζητώντας με συνθήματα από τους ποδοσφαιριστές να βγουν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο για να απολογηθούν για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό.

Περίπου στις 23:30 υπήρξε συνάντηση οπαδών με Αλαφούζο και Ζέκα, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο έξω από τη Θύρα 13 με τον πρόεδρο και τον αρχηγό της ομάδας να προσπαθούν να εξηγήσουν τί δεν πήγε καλά.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την οικονομική καταστροφή που σημαίνει αυτός ο αποκλεισμός για τον φετινό προϋπολογισμό του συλλόγου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επόμενο βήμα θα είναι η πώληση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο ξένων ομάδων.