Φυσιολογικά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα στη Μπριζ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Ουσιαστικά αναφέρθηκε σε αδικία που έκαναν οι ίδιοι οι παίκτες στη δική τους προσπάθεια.

Μιλώντας στον OTE TV, τόνισε το πόσο κόστισε στους «πράσινους» το γεγονός πως δεν βρήκαν το εκτός έδρας γκολ. Παράλληλα, ανέφερε πως η ομάδα οφείλει να μείνει συγκεντρωμένη ώστε να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά μέσω του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυστυχώς το είχαμε πει και το τονίζαμε συνέχεια πως έπρεπε να βάλουμε κάποιο γκολ. Μας τιμώρησε η μπάλα καθώς η Μπριζ δεν ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Μας δόθηκαν οι ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Ηταν άσχημη στιγμή επειδή το θέλαμε πολύ, αλλά για να παίξεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βελτιώσεις τις αδυναμίες. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να βρούμε τη δύναμη και το σθένος για να συνεχίσουμε.

Τα γκολ τα δεχτήκαμε σε δύο λεπτά, ήταν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Η συγκέντρωση και τύχη παίζουν μεγάλο ρόλο και δυστυχώς δεν τα είχαμε.

Εχουμε πλάνο και ανάλογα με την εξέλιξη επιλέγουμε πως θα παίξουμε. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μιλάς με το 'αν' και τώρα πρέπει να το αποδεχτούμε.

Είναι σημαντικό για την ομάδα και τους παίκτες να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι αλλά και να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

«Απογοητευτική νύχτα»

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε και ο αρχηγός της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, δεν κρύφτηκε.

Ο Πορτογάλος επεσήμανε: «Ηταν μια απογοητευτική νύχτα, ένα κακό αποτέλεσμα. Μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε το μυαλό μας. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε εδώ. Αποτύχαμε όπως και πέρυσι, κάτι που δεν το θέλαμε. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Εχουμε κουραστεί να χάνουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από