Εκτονώνεται η ένταση στον Antenna αφού οι τεχνικοί αποφάσισαν να αναστείλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους μετά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη με τη διοίκηση του σταθμού.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.), «αρχικά η Διοίκηση δεσμεύτηκε πως δεν θα προχωρήσει στις επιπλέον προγραμματισμένες απολύσεις. Επίσης μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και σταδιακά θα προσλάβει και πάλι όλους τους απολυμένους τεχνικούς με σύμβαση ορισμένου χρόνου και σε βάθος χρόνου θα γίνουν αορίστου. Στις αρχές Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση όπου και θα καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες».

Οι τεχνικοί που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό είχαν ξεκινήσει πριν από περίπου μια εβδομάδα απεργιακές κινητοποιήσεις ως απάντηση στην αιφνιδιαστική ενέργεια της διοίκησης να προχωρήσει σε ομαδικές απολύσεις τεχνικού προσωπικού.

Οι κινητοποιήσεις μάλιστα είχαν ως αποτέλεσμα να μην μεταδίδονται τα δελτία ειδήσεων.

«Για την Ένωσή μας δεν τελειώνει τίποτα αν όλες οι δεσμεύσεις της Διοίκησης δεν γίνουν πράξη. Κάτι το οποίο δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε αυτή τη στιγμή», καταλήγει η ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.